Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سازمان بورس در پی الزام فروش تمامی محصولات سیمان در بورس کالا امکان استفاده از اطلاعات افرادی که ثبت نام آن‌ها در سامانه سجام تکمیل شده را به بورس کالا و شرکت سپرده‌گذاری ابلاغ کرد و این اقدام به منظور احراز هویت مشتریان سیمان انجام می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا ، سازمان بورس و اوراق بهادار در ابلاغیه‌ای به «حامد سلطانی‌نژاد» مدیرعامل بورس کالا و «حسین فهیمی» مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از موافقت هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با احراز هویت مشتریان سیمان با استفاده از اطلاعات اشخاصی که ثبت نام آنها در سامانه سجام تکمیل و کد معاملاتی دریافت کرده‌اند، خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در نامه «سید مهدی پارچینی» سرپرست مدیریت نظارت بر بورس‌ها آمده است: مطابق با صورتجلسه هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در تاریخ 10 شهریورماه و پیرو درخواست بورس کالا طی نامه شماره 7347/201 مورخ 10 شهریورماه با توجه به الزام فروش تمامی محصولات سیمانی در بورس و در راستای پاسخ به نیاز عمومی مصرف‌کنندگان و تسهیل صدور کد معاملاتی مراتب به شرح زیر تصویب شد:
«جهت احراز هویت مشتریان سیمان، بورس کالا می‌تواند از اطلاعات اشخاصی که ثبت نام آن‌ها در سامانه سجام تکمیل شده و کد معاملاتی دریافت کرده‌اند، استفاده کند. در این زمینه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه موظف است سرویس‌های لازم از سامانه سجام را برای بورس کالای ایران فراهم کند که موضوع قسمت الف بند 1 ماده 4 دستورالعمل ثبت سفارس کالا در بورس کالای ایران بر آن اساس صورت خواهد پذیرفت.»
یادآور می‌شود، هفته گذشته «جواد جهرمی» معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالا نیز از موافقت هیئت مدیره سازمان بورس با احراز هویت مشتریان سیمان با کد سجام خبر داده بود که با ابلاغیه سازمان بورس، شاهد تسهیل هر چه بیشتر خرید سیمان از بورس کالا برای همه مصرف‌کنندگان در سراسر کشور خواهیم بود. این اتفاق در شرایطی رقم می‌خورد که هم‌زمان با تسهیل خرید سیمان، 64 شرکت سیمانی نیز برای عرضه محصولاتشان در بورس کالا پذیرش شده‌اند و چند شرکت باقی‌مانده سیمانی نیز در صف ورود به بورس کالا قرار دارند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: احراز هویت مشتریان سیمان اوراق بهادار بورس کالا سازمان بورس سامانه سجام هیئت مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۷۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی

بوئینگ به دلیل داده‌های به‌دست‌آمده مبنی بر جعلی بودن گزارش انجام بازرسی‌های لازم در زمینه ایمنی هواپیماها توسط کارگران، با تحقیقات جدیدی روبه‌رو شده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بوئینگ گزارش داد که تعدادی از کارگران بررسی ایمنی هواپیماها، سوابق بازرسی هواپیمای ۷۸۷ این شرکت را جعل و اطلاعات نادرستی را در زمینه ایمنی آن ارائه کرده‌اند، بنابراین رگولاتور ایالات متحده (سازمان نظارتی ایالات متحده) تحقیقاتی را در مورد این شرکت صنایع هوافضایی و جنگ‌افزار چندملیتی آمریکایی آغاز کرده و سازمان هوانوردی فدرال (FAA) در حال بررسی‌های جدیدی در مورد آن است.

هواپیماهای بوئینگ، ایمن یا غیر ایمن؟

آخرین مورد از مجموعه رسوایی‌های ایمنی بوئینگ در ماه گذشته رخ داد که شرکت اعلام کرد کارمندانش در کارولینای جنوبی سوابق هواپیمایی شرکت را جعل کرده‌اند و بررسی‌های ایمنی لازم را برای هواپیماهای دریم‌لاینر ۷۸۷ به درستی انجام نشده است. در نتیجه بازرسی مجدد همه هواپیماهای ۷۸۷ که هنوز در سیستم تولید قرار دارند در دست اجرا است. این شرکت همچنین درصدد است طرحی برای رسیدگی به ناوگان در حال خدمت و بررسی کارگران مشغول به کار ایجاد کند.

بوئینگ مدعی شد که این سوء‌رفتار احتمالی مشکل فوری ایمنی پرواز ایجاد نمی‌کند و هیچ هواپیمایی از خدمت خارج نشده است. با این وجود الزامات به وجود آمده برای آزمایش‌های بیشتر، زمان تحویل جت‌های خط تولید را به تعویق خواهد انداخت.

سازمان نظارتی ایالات متحده نیز اعلام کرد در حالی که تحقیقات ادامه دارد، سازمان هوانوردی فدرال مثل همیشه تمام اقدام لازم را برای اطمینان از ایمنی عمومی پروازها انجام خواهد داد.

بوئینگ از زمانی به شدت مورد بررسی قرار گرفت که یکی از هواپیماهای ۷۳۷ مکس آن در خلال پرواز در خطوط هوایی آلاسکا طی ژانویه منفجر و حفره‌ای در بدنه آن هواپیما ایجاد شد. این حادثه تلفات جانی نداشت، اما از آن زمان، سازمان هوانوردی فدرال ایالات متحده از توسعه تولید پرفروش‌ترین جت‌های تک راه‌رو و باریک‌پیکر ۷۳۷ مکس بوئینگ ممانعت به‌عمل آورد و وزارت دادگستری کشور به انجام تحقیقات جنایی در مورد این رویداد برآمد.

محققان طی فوریه دریافتند پانل دری که شل شده بود به درستی متصل نبوده و فشار هوا آن را لق کرده بود. از سوی دیگر روز سه شنبه پرتاب اولین پرواز فضایی خدمه بوئینگ به دلیل مشکل دریچه موشک لغو شد، چرا که پیش‌بینی می‌شد این فضاپیما که قرار بود از کیپ کاناورال فلوریدا به‌سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند، در مسیر منفجر شود.

کد خبر 751637

دیگر خبرها

  • استراتژی‌های پیشروی در فروش
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • معاون وزیر صمت:نامه ارزی صنایع منتسب به جریان تورم‌ساز است
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا